Egészségügyben dolgozók közös honlapjai
Elkészült honlapok státusza: 0 0 db, ajánlati fázis 0 db, nem tart igényt a honlapra 0 db, előkészítés 2 db, Demó 0 db, törölve 0 db, fejlesztés alatt 1 db, OK 1 db,

Bemutatkozás

Magunkról röviden

  1. DD Standard Kft.

A fenti céget évekkel ezelőtt Domschitz Zoltán és ifjabb Darvas Gábor alapította web oldalak fejlesztésére. A cég éveken keresztül az alapítók személyes munkájával kis vállalatok honlapjait fejlesztette. Az alapítók másirányú elfoglaltsága miatt a cég  végelszámolással megszünt.

  1. id. Darvas Gábor

1949-ben születtem 5. gyerekként (végül kilencen lettünk).

A Bólyai János gimnáziumba jártam és közvetlenül utána a BME Villamosmérnöki kar Mérés és szabályozástechnikai szakán kezdtem az egyetemi tanulmányaimat, amelyet 1972-ben fejeztem be.

1976 - 78-ban megszereztem a BME-n az „Orvosbiológiai elektronika és méréstechnika” szakmérnöki diplomámat.

Főbb munkahelyeim:

1972 – 75 VILATI Folyamatszabályozási főosztály - tervező mérnök

1975 – 82 Gáz és Olajszállító Vállalat Irányítástechnikai osztály - beosztott mérnök

1982 – 84 SZÁMALK Kisgépfejlesztési főosztály - fejlesztő mérnök

1984 – 90 CompuDrug Műszaki Fejlesztési Kisszövetkezet Hardver osztály - osztályvezető

1990 – 2007 CompuDrug Standard Kft. - ügyvezető

2008 – 2010 Thalesnano Zrt. - külsős firmware fejlesztés

Másfél évvel az egyetem befejezése után megházasodtam, hét gyereket neveltünk fel, jelenleg 13 unokánk van.

A DD Standard-on belül 2014 eleje óta foglalkoztam a háziorvosi honlapok figyelésével, majd megkerestem a háziorvosomat (Dr. Szeiffert Gábort), hogy segítsen a speciális igények megadásával.

Nyugdíjasként semmi sem sürgetett a gyors eredményre, így lehetőségem adódott a kísérletezésre és olyan rendszer elkészítésére, amely figyelembe veszi a leendő esetleges megrendelők specialitásait: krónikus idő és pénzszűke.

Célom az, hogy – a megrendelésektől függetlenül – az ország legnagyobb házi- és gyermekorvosi adatbázisát és honlapgyűjteményét hozzam létre úgyhogy, közben az orvosoknak zártkörű, a pácienseknek pedig moderált fórumot biztosítsak..

Ennek alapjai elkészültek, de a jó irányú továbblépéshez jelentős visszajelzésekre van szükségünk a páciensek és az orvosok részéről is.

A háziorvosok érdektelensége miatt a lehetséges felhasználói kört 2016 elején kiterjesztettem az összes egészségügyi dolgozóra.

Mint sok betegséget megért páciens (aki életét több alkalommal is a helyesen diagnosztizált és kezelt kórházi ápolásnak köszönheti) e tevékenységemmel is szeretném hálámat kimutatni.

id. Darvas Gábor