Egészségügyben dolgozók közös honlapjai
Elkészült honlapok státusza: 0 0 db, ajánlati fázis 0 db, nem tart igényt a honlapra 0 db, előkészítés 2 db, Demó 0 db, törölve 0 db, fejlesztés alatt 1 db, OK 1 db,

Egészségügyi dolgozók

Tartalomjegyzék

Szükség van-e az egészségügyi dolgozóknak saját honlapra?
Az e-d.hu jellemzői 
Honlaphoz jutás menete
Demó oldal használata
Gyakran Ismételt kérdések

Szükség van-e az egészségügyi dolgozóknak saját honlapra?

 A magam részéről számtalan előnyét látom a saját  honlapnak, ezért bővítettem az ingyenes felhasználók körét. Csak néhányat emelek ki közülük:

 • Egyre feljebb tolódik az a korosztályszint, akik már mindent elsőnek az interneten keresnek. Ráadásul a szakrendelések névre szóló rendelési idejének nagy része nem található meg az interneten!
 • A megelőzés és tájékoztatás fontosságához nem fér kétség, az már más kérdés, hogy mikor és mit tud tenni Ön ennek érdekében? Az internet és a saját honlap ebben segít, a gyakran ismétlődő kérdésekre a választ egyszer kell megírni (vagy megkeresni az interneten, és ha az korrekt, akkor elég a hivatkozási címet beírni). Az időspórolás tovább fokozható, ha Önök össze tudnak fogni, és ezt a munkát szakterület, érdeklődés, stb. mentén felosztják maguk között. A közös programozás területén többféle igen jó gyakorlat és fórum alakult ki. Ennek egyik jó példája a StackOwerflow honlap, amelynek célja a számítógépes programozás közben felmerült kérdések feltevése és megválaszolása. A 2008-ban létrehozott speciális blog 5 év múlva, már több mint 1 900 000 regisztrált felhasználóval rendelkezett és több mint 5,5 millió kérdést tettek fel rajta (erről angol nyelvű ismertetés itt olvasható: http://en.wikipedia.org/wiki/Stack_Overflow_(website)). Ez egy példa arra, hogy az internet segítségével térben és időben elosztva, hogyan lehet közösen egy speciális területen egymásnak segíteni. Ha Önök megfogalmazzák igényeiket, úgy a megvalósítást és díjtalan üzemeltetését cégünk – kellő számú honlap megrendelés esetén – szívesen elvégzi.
A e-d.hu jellemzői

Cégünk fejlesztői munkája nyomán elkészült az általános orvosi és egészségügyi honlap, amely az alábbi különlegességekkel rendelkezik:

 • Egyszerű felépítés, minden oldal tetején a rendelésről nyújt információt, ez a sor elrejthető.
 • Könnyen felrakható a beállított véghatáridőig piros színnel kiírt figyelemfelhívó üzenet (célszerűen: szabadság, helyettesítés, stb.), amely mindig és minden oldalon látszik!
 • Közös forráskód, amely jelentősen könnyíti a továbbfejlesztést, és olcsó fenntartási költséget biztosít, ugyanakkor lehetővé teszi az egyedi megjelenést.
 • A honlap támogatja a mobilalkalmazásokat, így az okos telefonokon is jól használható.
 • Áttekinthető adminisztrációs felület, amely segítségével kiegészítheti, bővítheti honlapját.
 • Az adminisztrációs felületen található „Lépésről – lépésre” tájékoztató oldalsor, amely segítségével a félkész honlap gyorsan és egyszerűen befejezhető.
 • Természetesen cégünk rendelkezésre áll – megrendelés esetén – a honlap véglegesítés elvégzésére is.
 • A honlaprendszer folyamatos fejlesztésére és az Önök tájékoztató munkájának összehangolására törekszünk,
Honlaphoz jutás menete

Ha Ön aktív egészségügyi dolgozó és honlapot szeretne kérjük, hogy kattintson ide majd a felugró e-mailben minden kipontozott részt töltsön ki és küldje el az e-mailt. Az e-mail elküldésével Ön egyuttal elfogadja az itt ismertetett feltételeket!

A szükséges ellenőrzések után válasz e-mailben küldünk Önnek egy linket, amelyre kattintva egy kérdőív jelenik meg. Ha a kérdőívet pontosan kitölti és ellenőrzés után jóváhagyja, akkor egy másik e-mailben közöljük az ön előkészített oldalának a linkjét és az admin felület elérhetőségét.

Ettől kezdve Ön a fejlesztői oldalon szabadon alakíthatja az oldalát, fényképeket tud feltölteni és az egyes oldalakon elhelyezni. Ha elakad, akkor első lépésben kérjük, hogy a problémáját e-mailben írja meg. Az esetek többségében válaszunk megoldja a jelzett problémát. Ha ez nem sikerül, akkor Ön számítógépe mellöl felhívhat és telefonon segítünk. Felhívjuk a figyelmét, hogy már ekkor célszerű tájékoztatni a munkaadóját (vagy a főnökét) a készülő honlapról, hiszen annak véglegesítéséhez a hozzájárulása szükséges!

A felvitt tartalomért teljes mértékben Önt terheli  a felelősség!

Ha elkészült kérjük, hogy az alábbiak szerint járjon el:

 • E-mailben nyilatkozzon a honlapja elkészültéről.
 • Küldje el a munkáltató hozzájáruló nyilatkozatát.

Ezt követően az oldal státusát "OK"-ra változtatjuk és az adatokat átmásoljuk a e-d.hu nyilvános honlapra, ahol ettől kezdve mindenki számára hozzáférhető lesz, és a kapcsolat oldalról elküldött üzenetek az Ön e-mail címére érkeznek meg. A továbbiakban ennek az oldalnak az admin felületén végezheti a szükséges módosításokat vagy kiegészítéseket.

Mindenki számára ingyenesen biztosítjuk egy aldomainevet, ez azt jelenti, hogy a kezdőoldala az on.neve.e-d.hu címen lesz elérhető.

Felhívjuk a szíves figyelmét arra, hogy a honlap fenntartásához költségtérítési díj szükséges, amely évente egyszer, januárban esedékes és várhatóan kevesebb lesz 5000 forintnál. Az első tört évben az ön költségét, az előző év felhasználói fedezik. A honlapját bármikor töröltetheti, de a tárgy évre befizetett fenntartási költséget nem áll módunkban visszafizetni!

Demó oldal használata

A demó oldal felhasználói felülete mindenkinek rendelkezésre áll az alábbi linken: http://szeiffert.ddstandard.hu/12/home.

Az adminisztrátori felületet azonban csak a leendő megrendelők (házi- és gyermekorvosok) érhetik el. Ehhez az alábbi linkre kattintva kell emailt küldeni: dg@ddstandard.hu   Az email elküldése előtt kérjük a kipontozott részeket kitölteni. Az elkerülhetetlen ellenőrzés után eljuttatjuk Önhöz a belépéshez szükséges adatokat.

Ön – az internetes szabályokat betartva – szabadon módosíthatja a demó oldal tartalmát, de az alábbi megkötéseket figyelembe kell vennie:

 • Mivel egy demóoldal van, és nem kizárható a több felhasználójelölt egyidejű belépése, ezért a tartalmak felülíródhatnak!
 • A demó oldalon a jelszóváltoztatás letiltásra került!
 • Naponta egyszer az eredeti tartalom visszaállításra kerül!

Javasoljuk, hogy az ismerkedést a Honlapbeállítás menüvel kezdje, itt részletes leírást talál egy visszajelző oldalt is, amelynek kitöltésével segíteni tudja munkánkat.

Jó próbálgatást kívánunk!

Gyakran ismételt kérdések

Várjuk a kérdéseket, amelyekre adott válaszunkat itt is megjelentetjük.